SZOLGÁLTATÁSOK: Ingatlanhasznosítás


A PINTÉR VÁM Kft Nagykőrös 2 frekventált ipari területén és a belvárosban alakította ki telephelyeit.

 • Nagykőrös Pintér Vám
  6 hektáros területen helyezkedik el a cég székhelye, adminisztratív és informatikai központja a városból Kecskemét irányába kivezető 441-es főúttól jobbra .Ez az ipari terület az utóbbi évtizedben alakult ki és fejlődési iránya nagy lendületet vett a Japán és EU tagállami beruházók megjelenésével akik több száz munkahelyet teremtettek városunkban és akiknek kiszolgálása megtiszteltetés számunkra. Ezen területen belföldi, közvám-, átmeneti megőrzési-, ás áfaranktár kapott helyet, valamint a központi szolgáltatóház mely helyet ad a vámudvari , vámügynöki szolgáltatásoknak.
  E telephelyen 4-5 hektár szabad területen ad lehetőséget újabb raktár vagy ipari termelői beruházás megvalósítására.

  TÉRKÉP

  KAPCSOLAT • Nagykőrös Pintér Vám
  2 hektáros terület foglalja magába az iparvágányok által biztosított Budapest - Szeged fővonali vasúti csatlakozás ingatlan és tárgyieszköz hátterét. Zárt és nyitott raktárakkal melyekben müködik belföldi-, közvám- átmeneti megőrzési- és áfaraktár biztosítjuk megbízóink kiszolgálását. Vasúti kapacitásunk rugalmasan alkalmazkodik a megbízói igényekhez. A terület a város legrégibb ipari területén található az M5- ös autópálya bekötő és a várost elkerülő nyugati körgyűrű mellett , optimális többirányú közúti és vasúti megközelíthetőséggel kiépített informatikai rendszerrel, melynek révén közvetlen adatkapcsolatot biztosítunk megbízóinknak.

  TÉRKÉP

  KAPCSOLAT • Nagykőrös Pintér Vám
  Belvárosi irodaház 600 m2 hasznos területen biztosít bérleti lehetőségek kereskedelmi képviseletek számára.
  A PINTÉR VÁM Kft ezen telephelyen vám és logisztikai szaktanácsadással segíti a képviseletek munkáját. Az irodaházban jelenleg 250 m2 szabad területkapacitás hasznosítható.

  TÉRKÉP

  KAPCSOLATA látogatók száma 2007.02.11-től:  |  Összesen:288714  |  Ma:49  |  Jelenleg:1  |  statisztika
  webmester Email design by © Ceglédinfo